FRÅGA !!

Nu ska jag åka in till stan en snabbis, men först måste jag fråga en fråååga, så om någon vet, kommentera!
Okej asså såhär, om man har typ ett äppelskrutt i ett rum, där alla fönster och dörrar är stängda, hur kan det komma så många flugar dit då från ingen stans??.. haha, jag tycker det är sjukt fashinerande :o Men ja, om någon vet varför, skriiiv för jag vill veta!
Men nu ska jag fixa mig lite och sen dra, skriver när jag kommer hem. Pusssss sötnosar!

Godnatt!

Hej allihopa,

förlåt för sämsta uppdateringen, men jag orkar inte blogga aktivt, så det får bli lite inlägg då & då.. Hoppas ni står ut med det! :)

Well, just nu är klockan snart halv 1, alltså alldeles försent, det är ju skola imorgon?
Jag borde gå och lägga mig, får ta och göra det snart. Ska faktiskt upp klockan 6 imorgon, gaaaah vad jobbigt! :(
Måste skriva lite om en sak som jag verkligen tycker är SJUKT IRRITERANDE!.. Det är så att min kompis (eller kan inte kalla han min vän längre..) Men ja, vi har bråkat himlans mycket, och han skyller allt på mig, för så är det ju alltid, att allt är den andras fel. Men nu är det så att min batteri lucka är hos honom, ni vet den till mobilen? Och utan är det ganska jobbigt att använda mobilen, dels för att det är riskligt fult, och även för att batteriet hoppar ut lite då och då.. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till!.. Sen sa han för några dagar sedan att han inte hittade den heller, men det tror jag då inte på. Han säger nog så bara för att vi bråkar.. Men jag kan ju nästan fet glömma att jag ska få tillbaka den just nu känns det som, så är sjukt sur..

Nu stänger jag av datan, ni får sova så gott, puss gullungar!

Elin ♥ Stefan

Jag älskar dig stefan, du betyder mest! ♥


Ny designat!

Hello! :)

Nu har jag gjort klart två bloggar, till Karina och Julia&Eileen!



Nu ska jag fixa en ny design till mig själv, puss!


min dator var inte trasig...

..Det var tydligen bara datasladden som var trasig :p
Men ska åka in till stan någon dag och köpa en ny sladd, så att jag kan göra designer och sånt igen, vi har ju inte photoshop på den här.

Hur som helst hade jag tänkt att göra om min egna design då när jag fått tillbaka min data, tänkte göra något i stil med viktors gamla design, eller som jag gjorde till tessie, jag vet inte, någon blandning kanske? vi får se! :) men det blir nog bra..

där är dom designerna, vad tror ni? :)



/puss

nu har skolan börjat, påriktigt...

Usch, ja rubriken säger allt. Idag var det den för ''riktiga'' skol dagen, allt var som vanligt, precis som vanligt igen.. Saknar att ha lov, men ändå inte. Vad konstigt det där lät, men så är det.

Just nu sitter jag och lyssnar igenom på massa gamla låtar, och då kommer en massa gamla minnen tillbaka, fan vad kul man hade då!. För ett år sen sa jag ''ååh allt var bättre förut'' Men det var den tiden som var den bästa tiden, hade så jävla roligt då!
Lärde känna bra kompisar då, som man hade så himla roligt medans den tiden det varade, men tyvärr tar det slut ibland, thats life, men saknar det nått otroligt ändå.
jaja ska inte deppa ihop helt nu.. Men ''prao-tiden'' var lätt den roligaste tiden någonsin. Tänk det var snart ett fucking år sen, tiden går så fort.. Nu helt plötsligt är man 9a, och då förväntas så mycket mer av en, man måste ta så mycket mer ansvar och allt. Usch, I dont like it!.. Varför kan det inte finnas en liten dvärg som kan ta hand om allt åt en? :o seriöst, skulle vara fett soft!. Haha. Jag e konstig, fast det har jag nog redan skrivit tror jag :p

Men weeell, snart är det spex-foto, så himla kul!. i vår klass har det kommit in förslag att vi ska vara bla: Supermannen, fjortisar/emos, bimbos/schteekare, framtida drömjobb och ja sen kommer jag inte ihåg vad mer det var förslag på, men jag tycker alla dom där är så tråkiga och uttjatade :p liksom, dom som kom med förslaget att vi skulle vara fjortisar är redan fjortisar, hah :p

Nu blev det här lång,långt,långt. typ. hhhhm, ska väl sluta skriva då. Fast det är konstigt att bara avsluta ett inlägg med ett plötsligt ''Hejdå'' Men ändå kommer jag inte så ett bättre slut så, HEJDÅ!

Lika eller vad?

satt och lyssna på musik på Sportify nyss, och så lyssnade jag på en låt och tänkte, vafan lyssnade jag inte nyss på den här??... Sen visade det sig att dom har samma ackord i början, exakt samma! Tycker verkligen inte man borde få göra så :o
 
Lyssna själv, visst är det likt?

The spill canvas..




Tokio hotel..


Tokio Hotel sjöng nyss lite yttligare i mina ögon..

Men ja, idag har det ju varit skola, första dagen. Vi gjorde juinget speciellt var där i ca en halv timme, och fick ett pappar och så, sedan fick man gå, vilket var skönt! Vi kommer inte ha några ricktiga lektioner på hela veckan. Men efter det drog jag och evelina till sickla och var där en stund, sen rog vi och badade också. Men nu ska jag stänga av datan snart, puss

.

Väldens sötaste lillesyster!



<3

bloggar mindre

Eftersom min dator är på lagning just nu, så kan jag inte blogga lika mycket eftersom det är tråkigt att sitta i datan rummet x) ..
Men ja, idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt än så längre, får se vad jag hittar på senare.
Imorgon börjar ju skolan, det ska bli skit kul verkligen och jag är jätte taggad! .. not.
men ja, har inget mer o säga, kan lägga in lite gamla bilder från Italien, eftersom det inte finns andra bilder på mitt konto på den här datan :p

Viktor


Jag och Olivia


Haha Jag occ Viktor, vi hopade i ngn cp grej :D


hah rolig bild. jag och oliven,


Olle ;p


Haha

Hello!

Idag har jag varit och lämnat in min data, för den har gått sönder, och vet ni? Nu kanske ALLT på min data försvinner, liksom alla filmer, bilder, videos, alla program, mitt älskade photoshop som jag gör designer i!... åh skit!.. Jag är faktiskt riktigt sur över det just nu!... Jag skulle tydligen gjort en backup på min data, men hur fan skulle jag veta det? Ingen har någonsin nämnt det till mig.. Bläääää asså!

Ja men just nu sitter jag i vårat data rum istället då. Lite kul, för här finns massa gamla bilder, och massa gamla låtar. Gud vad man förändras.. Bara bara massa svenne rappar, house musik, fjortisa dukar och playahead låtar på den här datan. Ingen rock... :o jag var ju lite störd asså.

Men hoppas jag får tillbaka min data snart, saknar den. Haha! Så for the moment har jag ingen data, ingen mobil. Hur ska jag överleva?.. Nej jag kommer nog dö alltså, seriöst!..
Sen är det en till sak jag är sur över, en person sa att jag skulle vänta på msn tills han logga in igen, och sen skulle vi träffas. Men jävlen loggar ju inte in, har väntat skit länge nu. Han kanske bara gör det som payback för att jag inte träffade han igår. Men whatever, har inte tid för sånna idioter, han som förlorar på det bara.. ;) För han fattar väl att jag inte kommer träffa han mer nu?..

haha kan lägga in lite gamla bilder som jag hitta på den här daaatan :D snällt va (a)

Viktor & Olivia '07 snyggingar......


haha.. jag mamma och olivia :) och ja var tvungen att kludda för, jag gjorde ngt konstigt me munnen.. :S haha kolla olivias min btw xD


random & jag :p


pallar inte leta mer bilder, pusssss :)

inlägg försvinner i min blogg? :S

vet inte om det är för att någon går in på den, men bytte lösen nu iaf...

Videoblogg

Denne gång filmar evelina, och jag cyklar! Hihi.. går inte så bra för mig.. :$


haha eve, vad nyktra vi låter

Badat i ös regnet

Shuuue!

Kom nyss hem från sickla, jag var där med evelina och vi badade även fast det regnade och skit. Men det var kul ändå.
Jag cyklade till henne när det regnade som mest så när jag kom dit var jag redan genom blöt :P Sen skjutsade jag henne till badet.
Haha och när Jag skulle hoppa i så kände jag att mitt ben kom åt något hårt i vattnet, så när jag kom över vatten ytan frågade jag henne ba:

Elin - Var det dig jag kom åt?
Evelina - Va? Nej :o
Elin - Men jooooo jag kom åt något.
evelina - Det var väl bara en fisk eller något?..
Elin - BARA en fisk.. Dom är ju läskiga :(
Evelina - Haha! Men det kanske var killen som var här igår och bada? Du vet han med ett ben..
Elin - Eller så var det hans andra ben... :O


Haha, Lite läskigt, tänk om det faktiskt var det?.. :O Får väl hoppas på att det inte var det.

Men sen när vi hade badat klart så skulle jag sätta på mig mina torra kläder som jag hade med, men då hade jag tagit med mig fel jeans utan att märka något, så jag fick gå i mina 96 jeans (!!!) ... Haha pinsamt? Liksom hade dom för 2 år sedan.. Sen på vägen hem hittade vi massa små söta grodor! ÅH SÅ JÄVLA SÖTA! Jag vill ha sånna! ... :(





Hemma igen

Tjenis penis.

Nu är jag hemma igen,
Först drog Evelina och jag till medborgarplatsen där jag solade i typ 17 minuter, blev faktiskt brunare :)
Sen drog vi in till Kungsträdgården och ung 08, ni vet?
Men det är bara massa små fjortisar där, haha så vi drog dirr.
Helt ärligt trodde jag att folk hade slutat vara så extrema men nänä.. Sen träffade vi Ludde påväg in mot stan, till och med han var skit brun.. :O Jag vet vem som kommer börja knarka solarium nu, och få hudcancer, MEEE!
Sen gick vi från TC till slussen, och drack monster, norrlänningar som vi är. Nej, men vi ville bara testa liksom, men fyfan vad äckligt! Redbull & Burn är såå mycket godare. Mådde illa som fan efter äckliga Monster grejen, och liksom namnet säger allt, Monser?! vafan är det för namn..... hah jag förstår mig inte på norrlänningar ibland asså!

Men nu ska jag inte göra så mycket, duscha, städa rummet, äta, dra ut med Evelina igen.
Puss sötnosar!


nu ska jag bli brun

drar till solariumet med eve nu, puss

Godmorgon

Hej!

 Idag vaknade jag tidigt (halv 11..) Duktigt va?
Senare idag ska jag träffa Evelina och sen ska vi ta ett kvällsdopp, mys :D
Men jag vet inte vad jag mer ska skriva. Jag är t-r-å-k-i-g.
Hmm... Jag kan ju försvara mig lite bara! På bilden på våra armar där under någon stans, ser jag ovanligt blek ut,
jag lovar jag är verkligen inte lik blek i verkligenheten, bara för att evelina har blivit.... svart.. :o
Bara så ni vet liiiiiksom ;)
Men nu ska jag gå och göra något annat än att skriva, för det är nästan lika tråkigt som jag är tråkig.
eeeh, nu vet jag inte ens vad jag skriver om. HEJDÅ

''the happening''

Hahah vi är balla, säg fan inte nej!


om ni inte ser vad det är ,  så är det 2 små älgar.... inga jävla rådjur!.. :)

Onsdag

Shuu!

Idag har jag varit lite med Evelina, vi gjorde inte så mycket, gick till sickla och satt på en brygga och snackade en massa. Vi hade ju inte tärffats på ganska länge, så vi pratade om allt. Sen tänkte jag ta lite bilder som jag skulle lägga upp här i bloggen, men glömde det lite, så blev inte så många men vi gjorde ett video inlägg, som jag tänkte lägga in när den laddat klart! :)


Hehe....

Godmorgon!

Hej sötnosar!

Inatt jag jag inte kunnat sova för jag har suttit och fixat & tixat lite med min design, och när jag väl börjar med det är jag fast. Har gjort om det flera gånger nu. Men nu är jag ändå ganska nöjd med den, så det får nog vara såhär ett tag iallafall tills jag orkar göra en ny.
Sen har även min kompis Viktor skaffat en blogg, jag tycker det är jätte kul är killar också bloggar, synd att det inte är så många som gör det!.. Men jag hjälpte såklart Viktor med hans design, hoppas han blev nöjd.


Såhär blev hans blogg. Klicka på bilden för att komma dit!..

Nu ska jag städa mitt rum... för det behövs verkligen. Puss

Söndag

Hejsan !

Haha Evelina klagar på att mitt inlägg där under såg lite (mycket) desperat ut, så hon föreslog att jag skulle byta bloggnamn till Desperat.blogg.se HAHA! Så vad tycker ni, ska jag byta till det? ;) nej men, skämt å sido.

Men jag vet inte varför jag skrev sådär där under, saknar bara allt med att ha en pojkvän så mycket, ni vet att bara ha känslan av att veta att man inte är ensam och alltid har en som finns där för dig..?

Jaja, ska sluta vara emo över det nu! .. Har ganska jätte tråkigt just nu, ska leta efter någon film på moviestreem som jag kan se nu. Jag älskar sånna där sidor där man kan se filmer direkt från sidan, dock är det lite jobbigt att dom kan sluta fungera mitt i filmen.. Men whatever. Ni får ha det bäst, P U S S

saknar det. (jaaaa, damp, jag vet..)

jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän, jag vill ha en pojkvän.

Söndag

Hejsan!

Idag har jag sovit hos en kompis, Och sedan stannade jag där tills typ 6,7 (?)
Haha orkar inte skriva mer just nu, tråkigt att blogga..
Men kan infomera om att jag har ont på halsen just nu (jätte ont!) Fast har inte ont i ryggen längre iallfall, så det är väl nått posetivt.. hihi. Lite viktig info sådär bara ;)

Men nu hade jag inget mer att skriva, så puss!

Sköna killar :D

haha hittade den här videon i någon annans blogg, (a)

jaha....

nu är min nya mobil sönder också....

rip elins plattång..

Heeeeejsan!

Idag har jag varit i stan och köpt en ny plattång, haha hade sönder min andra :P jag e så rädd om mina saker asso.. eller inte. Men ja, och där var det massa sånna där roliga små människor som gick runt och skrek igen, hur orkar dom?..
Senare åkte jag hem och duschade, och fixade mig lite och så.. Sedan åkte jag till en kompis i täby, sjukt långt dit. Sen skulle jag vara hemma 11, fråga mig inte ens varför så tidigt.. suck. Men kom hem typ 40 min sent.
Efter det gick jag ner till min kompis som e granne till mig en stund och snackade lite :) mysigt.
Men nu ska jag kolla på film och sen sova, ska upp super tidigt imorgon. Puss


Stan idag

Tjena mittbena!


Idag har jag varit i stan och gått runt lite, och när vi var där var det massa som gick runt och skrek, eller typ demostrerade mot någonting.. lite jobbigt faktiskt. Men i stan så köpte jag iallafall en kofta, världens godaste parfym och värmeskydd spray så att mitt hår inte ska bli slitet (a)
Jag saknar Stefan mest.. :( han är borta någonstan, glömmer alltid vad det heter, hih. Men vill bara att han ska komma hem nu! /:


 


Hatar att blogga

haha seriöst, att blogga har blivit skit tråkigt! därför jag inte skriver så mycket, att sitta vid datan har också blivit tråkigt. Så skriver inte så mkt.. :)

Och ja, jag vaknade nu :O men kommer somna om snart, så godnatt på er!


Nu är jag hemma!

Hejsan!

Nu är jag hemma i sthlm igen! Har haft det jätte bra i göteborg, dock var vädret inte alltid det bästa. Det regnade nästan varje dag.. men det var kul ändå. Fast som man säger: borta bra, hemma bäst.
Har tagis massor av bilder men just nu hittar vi inte den där jävla sladden.. ;o

Aja, kan slänga in lite fula mobil bilder så länge











haha har många mer, men dom är för fina föra att lägga upp här.. :$ puss!

RSS 2.0